SVEA STOREPAY ERÄMAKSU 10KK KOROTON

HAE LUOTTOA OSTOKSILLE HELPOSTI JA NOPEASTI

Palvelukanavamme Selfin kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti.
Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.
Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi myymälässä.
Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään myymälässä, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.
Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti.

Erämaksun ja Storepay -luoton yleiset ehdot

Jos hakemuksesi on jäänyt kesken, voit kirjautua Self-luottopalveluun uudelleen tästä

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

ERÄMAKSU: JOS LUOTON MÄÄRÄ ON ESIMERKIKSI 2 000 EUROA JA LAINA-AIKA 10 KK, KÄSITTELYKULU 0,01 % PÄÄOMASTA PÄIVÄSSÄ, KUITENKIN VÄHINTÄÄN 5 € JA ENINTÄÄN 150 € VUODESSA, JA LUOTTOKORKO 0 %, ON KUUKAUSIERÄ 206 €. ESIMERKKILUOTON KOKONAISMÄÄRÄ ON 2 060 €, JOSTA LUOTTOKUSTANNUKSET OVAT 60 € JA KORON OSUUS 0 €. ERÄMAKSUN MAHDOLLINEN PERUSTAMISKULU LASKUTETAAN ENSIMMÄISEN ERÄN YHTEYDESSÄ. TODELLINEN VUOSIKORKO 6,69 %.
 
OSTOLUOTTO: JOS LUOTON MÄÄRÄ ON ESIMERKIKSI 2000 EUROA JA LAINA-AIKA 12 KK, PERUSTAMISKULU 5,00 € JA LUOTTOKORKO 19,95 %, ON KUUKAUSIERÄ 185,64 €. ESIMERKKILUOTON KOKONAISMÄÄRÄ ON 2 227,65 €, JOSTA LUOTTOKUSTANNUKSET OVAT 227,65 € JA KORON OSUUS 222,65 €. OSTOLUOTON PERUSTAMISKULU VELOITETAAN ENSIMMÄISEN ERÄN YHTEYDESSÄ. TODELLINEN VUOSIKORKO 22,40 %

MAKSA OSTOKSESI JOUSTAVASTI – ENSIMMÄISET 3 KK ILMAN RAHOITUSKORKOA

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia haluamasi tuotteen rahoituksella. Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

CYCLI RAHOITUS - HELPPO JA YKSINKERTAINEN:

•    Ensimmäiset 3 kk ilman rahoituskorkoa
•    kortiton rahoitustuote
•    Lainasumma 500 € - 7 000 €
•    Luottoaika 18 kk – 60 kk
•    Ei vakuuksia tai takaajia
•    Kiinteä korko ja kuukausierä
•    Laskutus kuukausittain tasaerissä
•    Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
•    Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä ostamista

RAHOITUKSEN HAKEMINEN

Sähköinen rahoitushakemus. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Muista lopuksi allekirjoittaa alustava rahoitussopimus sähköisesti. 

Valitse haluamasi ostosumma. Hae rahoitusta arviolta suuremmalle summalle, jotta se kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän kaupanteon yhteydessä vahvistama kauppasumma. Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivustolle. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan.

Katso vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tästä.